We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Lees ook onze privacy policy.

Solide partner voor woningcoöperaties

Reijnen Installatietechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de (sociale)woningbouw. Dagelijks voeren wij het onderhoud uit voor diverse woningstichtingen en -verenigingen uit Brabant.

Reijnen Installatietechniek is er op gericht om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar te staan voor haar klanten. Naast het feit dat wij altijd paraat staan, hebben wij onze bedrijfsprocessen zo afgestemd op onze klanten dat onze opdrachtgevers een minimale inspanning hoeven te leveren op een maximaal resultaat. Wij zijn steeds op zoek naar een verbetering in afstemming op onze opdrachtgevers. Het voordeel van deze verregaande samenwerking wordt onze opdrachtgevers geroemd om haar win-win situatie.

monteurDagelijks voeren wij werkzaamheden uit aan:

  • rioleringen;
  • waterleidingen;
  • gasleidingen;
  • cv-installaties, HR-ketels en overige verwarming;
  • elektrische installaties;
  • dak- en zinkwerken.

Wij werken steeds met vaste uurtarieven en verrekenprijzen zodat opdrachtgevers steeds vooraf weten wat de (beheers)kosten zijn.

Sinds kort voeren wij ook elektrawerkzaamheden uit. De loodgieter- en elektrawerkzaamheden worden dan in één keer uitgevoerd. Dit blijkt enorme organisatorische en economisch voordelen voor onze opdrachtgevers op te leveren.

Apartment intercom buttons and nameplates
Neem contact op

Momenteel zijn we niet aanwezig